Metaalketen gaat voor goud!

Diverse partijen hebben de afgelopen tijd in de vorm van een sponsorpakket reeds een bijdrage geleverd aan het masterplan SportParkPlus. Recentelijk is hiervoor ook het eerste gouden pakket verkocht aan de firma Metaalketen B.V. uit Hengelo. Metaalketen is een handelsmaatschappij in staf- en plaatmateriaal in diverse soorten metaal. Directeur / eigenaar Marco Kok  was duidelijk over de reden van zijn bijdrage: “Een samenleving kan alleen maar bestaan als er gemeenschapszin is waar mensen bereidt zijn iets voor elkaar te betekenen. Een multifunctionele accommodatie in een kleine plaats als Delden is van levensbelang, daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.”

Metaalketen Hengelo

Namens Rood Zwart: Metaalketen, Marco, familie Kok hartelijk dank!

Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om een sponsorcontract af te sluiten. Dit kan in de vorm van een eenmalige- of meerjarige bijdrage. SportParkPlus heeft hiervoor verschillende pakketten samengesteld, kortom voor elk wat wils.

Geïnteresseerd en wilt u eventueel ook iets betekenen? Check onze site www.sportparkplus.nl of stuur een mail t.a.v. Vincent Kenkhuis via: info@sportparkplus.nl